kontakt

Om Komplet Rengøring - Kundereferencer

Hos Komplet Rengøring sætter vi en ære i at udføre et ordrentligt arbejder. Her er hvad nogle af vores kunder har udtalt...

A.C.Perchs Thehandel Aps. - Kronprinsensgade 5, København

Christian Hincheldey fra A.C. Perchs Thehandel udtaler...

"Vi har gennem de sidste 7 år benyttet sig af KOM PLET Rengøring til vores forretningslokaler, Te-salonner og kontorer. Samarbejdet med KOM PLET har fungeret optimalt i samtlige af virksomhedens områder, og vi har i flere tilfælde også benyttet KOM PLET til særligt vanskelige specialopgaver. Det aftalte arbejde leveres altid og til aftalte tid. Vi er meget glade for samarbejdet."

MåtteXpressen A/S - Værkstedsvej 19, Køge

Tommy Jensen fra MåtteXpressen udtaler...

"Vi har haft samarbejde med Komplet Rengøring gennem flere år, og været fuldt tilfredse. Nogle af de fordele vi har oplevet, er blandt andet at der bliver udvist stor fleksibilitet, når forskellige forhold Har gjort det vanskeligt at udføre opgaverne, f.eks. i forbindelse ombygninger og håndværkere mm. Samtidig bliver der ofte samlet op på detaljer og medtaget ting i den daglige rengøring selv om det ikke nødvendigvis er ting der er aftalt på forhånd, hvilket betyder at helhedsindtrykket altid fremstår pænt og flot når arbejdet er udført. Der har også altid været en god kommunikation og imødekommenhed, som har betydet at vores samarbejde er nemt, Enkelt og særdeles tilfredsstillende. ”Det fungerer bare!” så vi ikke behøver at bruge unødig tid og energi på rengøring. Vi kan meget godt anbefale Komplet Rengøring til andre, du kan være tryg!